Accidentul a avut loc, în această seară, în apropierea gării din Constanța, la intersecția bulevardelor 1 Decembrie și Ferdinand. La fața locului au ajuns echipaje de pompieri și de salvare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B  și două autospeciale de la ISU Dobrogea.

Potrivit IPJ Constanța, un tânăr de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, în banda numărul 2 și, ajungând la intersecția cu bulevardul Ferdinand, a efectuat viraj la stânga pe culoarea verde a semaforului electric, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un vehicul, condus de un bărbat, de 22 de ani, din sens opus, tot pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto și a trei pasageri, doi bărbați și o femeie, din al doilea autoturism, care au suferit multiple traumatisme. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța, un bărbat cu traumatism membru superior, o femeie  cu traumatism cranio cerebral și traumatism de coloană și un bărbat cu traumatism membru inferior și  traumatism cranio cerebral. Toate victimele sunt conștiente. Poliția Rutieră investighează accidentul. (Foto- ISU Dobrogea)

 

 

Te-ar putea interesa și: