Evenimentul Zilei > Social > Accident GRAV în Ialomița. Trei persoane au murit
Accident GRAV în  Ialomița. Trei persoane au murit

Accident GRAV în Ialomița. Trei persoane au murit

Trei persoane au murit și alte patru au fost grav rănite într-un accident grav de circulație care a avut loc în județul Ialomița. La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe echipaje de descarcerare se află la faţa locului pentru a scoate persoanele prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Sineşti, unde o autilitară şi un autoturism s-au ciocnit frontal. Din cauza numărului mare de victime s-a declanșat planul roșu de intervenție. 

Traficul pe DN2 (E85) este la această oră întrerupt pe ambele sensuri între localitățile ialomițene Movilița și Sinești. „Accident grav, sunt trei decedați și patru răniți în stare gravă. La fața locului s-au deplasat forțele și mijloacele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, din județul Ialomița. La momentul actual cinci ambulanțe al Serviciului Județean, o autospecială de transport victime și o autospecială de descarcerare. Încă de la primul apel, un echipaj de ambulanță a ajuns acolo și s-a declanșat imediat planul roșu de intervenție”, a declarat Daniel Marian Dragne, inspector general IGSU, la Antena 3.