La un pas de tragedie au fost călătorii care circulau într-un autobuz, din județul Argeș.

Transportul regulat al unui autobuz de călători a fost perturbat de un accident care a avut loc luni dimineața.

Din primeele informații furnizate de autorități, în această dimineaţă, în comuna Bradu, din județul Argeș, a avut loc un accident în care a fost implicat un autobuz.

În autovehiculul de transport persone se aflau trei pasageri.

Autobuzul a ajuns în şanţ după ce șoferul a început să se simtă rău. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar cei trei pasageri s-au ales doar cu o spaimă cumplită.

Nimeni nu a suferit nicio leziune sau trauma deoarece autobuzul circula cu viteză mică, scrie ziarulargesul.ro.

ISU Argeș a transmis că la locul evenimentului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Polițiștii sosiți la fața locului fac ceerceetări privitoare la împrejurările în care a avut loc incidentul.

Potrivit ISU Argeș, autobuzul a intrat în șanț după ce șoferului i s-a făcut rău în timp ce era la volan.

Drept urmare, el a pierdut controlul volanului iar autobuzul a ajuns direct într-un șanț de pe marginea drumului.

Localitatea Bradu, blestemul șoferilor de autobuz

Tot în localitatea Bradu, din județul Argeș, un autobuz cu 14 călători s-a răsturnat, pentru a evita un bicyclist. Accidentul a avut loc în anul 2013.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Argeş, accidentul a avut loc pe drumul judeţean dintre localităţile Bradu şi Suseni, iar autobuzul efectua o cursă regulată între municipiul Piteşti şi comuna Rociu.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul autovehiculului de transport persoane în care erau 14 călători l-a claxonat pe biciclistul care se deplasa pe marginea drumului pe partea dreaptă, iar acesta s-a speriat, a întors capul şi a intrat cu bicicleta spre axul drumului, în faţa maşinii.

„Ulterior, autobuzul s-a deplasat spre stânga, şoferul încercând, cel mai probabil, să evite impactul cu biciclistul, iar maşina cu călători a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe partea stângă. O femeie din autobuz a suferit un atac de panică şi a fost transportată cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agentul Mădălina Bălănescu.

 


Accident grav în Argeș. Un microbuz plin de oameni a fost lovit de un autobuz

News Alert. Accident de microbuz, miercuri dimineața. Sunt 10 victime!