Accidentul a avut loc, în jurul orei 18:00, în afara localității Nalbant. Din primele cercetări, un tânăr de 18 ani, care conducea un autoturism pe DN 22A, dinspre Cataloi către Nalbant, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea șoferului și a unui pasager în vârstă de 34 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu.

La fața locului au ajuns 10 pompieri de la ISU Tulcea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. “Până să ajungă echipajele la fața locului, un coleg de la Stația de pompieri Babadag, plutonier major Aurel Stan, care se afla în trecere, a acordat primul ajutor victimelor. El a luat legătura cu dispeceratul SAJ, a evaluat victimele și a oferit informații referitoare la starea victimelor. Până la sosirea echipajelor, a monitorizat victimele, încercând să le liniștească”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu.

Ambele victime au fost extrase și predate echipajelor de pe ambulanțe. La fața locului a aterizat un elicopter SMURD care l-a preluat pe tânăr, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Cea de a doua victimă, femeia de 34 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea. (Foto ISU Tulcea)

 

Te-ar putea interesa și: