UPDATE 3: Trenul de marfă ar fi aparținut companiei  DB Schenker.


UPDATE 2: „La locul incidentului se deplasează 2 autospeciale de descarcerare, 2  mașini de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, 4 ambulante SMURD și 3 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.  Misiunea este in dinamica”,  a declarat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.


UPDATE – „Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la această oră circulația trenurilor este inchisă pe raza stației Ploiești Triaj din cauza producerii unui accident între un tren privat de marfă și un tren de călători.

Din primele informații primite de la fața locului, în urma impactului 5 persoane au fost rănite, este vorba despre 3 călători din trenul Regio 5008 și mecanicii celor două trenuri. Din punct de vedere al asigurării continuității traficului feroviar pe relația București – Ploiești Triaj, CFR SA a luat măsura ca toate trenurile înscrise în circulație pe relația București – Ploiești Triaj să circule deviat pe ruta ocolitoare Brazi – Ploiești Vest – Ploiești Sud.

Menționăm faptul că o comisie de specialitate va ancheta acest accident și va stabili cauzele exacte care au condus la producerea accidentului.

Vom reveni cu noi informații”, se arată în comunicatul de presă al CFR.


Două trenuri s-au ciocnit frontal, iar cinci persoane au fost rănite.

ISU Prahova anunță că cel puțin 20 de ambulanțe au fost trimise la fața locului. De asemenea, la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs între un tren de marfă și un tren personal.

„Deocamdată se pare că nu avem nicio persoană grav rănită, dar intervenția este în desfășurare. Avem echipaje trimise la fața locului, am trimis și elicopterul SMURD de la București. Nu cred că numărul victimelor va crește, este posibil să nu avem persoane grav rănite sau în stare critică. Intervenția este în dinamică, bineînțeles că situația poate evolua.”, a declarat Raed Arafat.

Știre în curs de actualizare

Te-ar putea interesa și: