Evenimentul Zilei > Social > Accident CUMPLIT în Iași. Un echipaj de poliție a lovit PUTERNIC o autoutilitară
Accident CUMPLIT în Iași. Un echipaj de poliție a lovit PUTERNIC o autoutilitară

Accident CUMPLIT în Iași. Un echipaj de poliție a lovit PUTERNIC o autoutilitară

Doi agenți de poliție au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident destul de grav. Fără să se asigure, agentul de la volan a efectuat o depășire periculoasă și a lovit din plin o autoutilitară.

Agentul de poliție s-a angajat într-o depășire, într-o zonă în care această manevră este interzisă și a lovit puternic o autoutilitară. În urma impactului, o polițistă de 26 de ani, colegul ei de 44 de ani și șoferul din celălalt vehicul au suferit răni, relatează Știrile Pro Tv. 

Accidentul a avut loc în apropiere de Pașcani. Echipajul de poliţie fusese chemat pentru a căuta o copilă de trei ani dată dispărută. Aflat în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcţiune, după cum susţin reprezentanţii IGPR, la un moment dat, agentul de la volan s-a angajat într-o depăşire, deşi manevra este interzisă în zona respectivă. În acea clipă a lovit o autoutilitară care circulă pe celălalt sens de mers, mai informează sursa citată. 

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În plus, şi câinele aflat în maşină poliţiştilor s-a ales cu un picior rupt.