Accident în lanț pe DN1, la Predeal. Traficul este blocat

Accident în lanț pe DN1, la Predeal. Traficul este blocat Sursa foto: Arhiva EvZ

DN1 este blocat, sâmbătă după-amiază, între Ploieşti şi Braşov. În stațiunea Predeal a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localității Predeal, din cauza unui accident de circulație. În accident au fost implicate mai multe autoturisme.

DN1 este blocat în zona localității Predeal

DN1 este blocat, sâmbătă după-amiază, între Ploieşti şi Braşov, în staţiunea Predeal. În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primele date de la fața locului arată că cinci persoane primesc ajutor medical:

„Traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localităţii Predeal, ca urmare a unui accident de circulaţie, ce a avut loc cu puţin timp în urmă.

În accident sunt implicate trei autovehicule şi în urma coliziunii dintre acestea, cinci persoane, ocupanţi în autovehicule, beneficiază de sprijin medical”; transmite Poliția Județeană Brașov.

Poliția Română anunță în accident pe DN1, în localitatea Predeal

Drumul este impracticabil în acest moment

Autoritățile precizează că drumul este impracticabil din cauza poziţiei vehiculelor implicate în accident. Traficul rutier „urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităților de cercetare şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”.

La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic. Echipele fac cercetări pentru lămurirea condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Poliţia Braşov recomandă şoferilor să respecte semnalizarea şi să conducă prudent.

În urmă cu două săptămâni, un alt accident rutier bloca drumul DN1 între Predeal și Brașov

La acel moment, patru persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit, la ieșirea din Timișu de Sus.

Două mașini s-au ciocnit pe 22 noiembrie, iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto consumase alcool:

„La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, între localităţile Predeal şi Braşov, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă in zona km 151+180. În accident sunt implicate 2 autovehicule. În urma coliziunii dintre acestea 4 persoane beneficiază la acest moment de sprijin medical”, a transmis IPJ Braşov.

Testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre conducătorii auto implicați.