Accident cu patru răniți pe DN1. Traficul, oprit între Predeal și Brașov

Accident cu patru răniți pe DN1. Traficul, oprit între Predeal și Brașov Accident cu două autoturisme pe DN1. Sursa foto: Arhiva EVZ

Miercuri dimineața a avut loc un accident pe DN1 între două autoturisme, rezultând rănirea a patru persoane în urma impactului.

Accident pe DN1. Din cauza poziției vehiculelor, traficul rutier este blocat, astfel că Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să opteze pentru ruta alternativă, prin DN 73A, traversând orașul Râșnov.

Accident cu patru răniți pe DN1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Predeal-Braşov, la kilometrul 151+900 de metri, la ieşire din localitatea Timişu de Sus, judeţul Braşov, s-a  produs un accident rutier între două autoturisme, soldat cu rănirea a patru persoane, ce sunt conştiente şi evaluate medical”, potrivit unui comunicat transmis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Circulația rutieră va fi restabilită complet după finalizarea investigațiilor și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Conform IPJ Brașov, testarea privind consumul de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre șoferii implicați.

Trafic blocat între Predeal și Brașov

IPJ Brașov a transmis că la acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, între localităţile Predeal şi Braşov.

Se estimează că circulația va fi reluată în 30-45 de minute.

La locul incidentului se află echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, care desfășoară investigații pentru a clarifica împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Accident la intrare pe Valea Prahovei. DN1 este blocat

Accident pe DN!. Trafic blocat între Predeal și Brașov. Sursa foto: EVZ

Accident pe DN1. Trei mașini ale MApn, implicate

Luni dimineața, trei vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale au fost implicate într-un incident rutier pe DN 1.

Totul s-a produs în zona podului Rafinăriei Petrobrazi. Nu s-au înregistrat persoane rănite, conform anunțului Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

Poliţiştii au menţionat că cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„În dimineaţa zilei de 20 noiembrie , poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între trei vehicule aparţinând  Ministerului Apărării Naţionale, conduse de trei bărbaţi cu vârstele  de 36, 40 şi 41 de ani”, a precizat IPJ Prahova.