Accidentul a avut loc, duminică dimineață, în jurul orei 4:00, pe Autostrada A2, la kilometrul 79, pe direcția Bucureşti-Constanța, în dreptul localității Dâlga. Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Mihaela Tudor, pe sectorul respectiv de autostradă se efectuează în această perioadă lucrări de reparații ale sistemului rutier.

Oamenii care asigură paza utilajelor au spus că un şofer, care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificația semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier. Conducătorul auto a intrat cu mașina direct în sistemul de semnalizare, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză și un compactor.

Agenții de pază l-au scos imediat pe șofer din mașină, autoturismul a luat foc. Șoferul a fugit de la locul faptei. Incendiul s-a extins, cuprinzând şi freza mică şi cilindrul compactor. Traficul rutier nu este afectat în zonă. Ulterior, conducătorul auto s-a prezentat la poliție. Cercetările sunt în curs de desfășurare. Direcția de Drumuri Constanța urmează să stabilească pagubele.  

 

Te-ar putea interesa și: