Accident pe Autostrada Soarelui. Două TIR-uri, în coliziune directă

Accident  pe Autostrada Soarelui. Două TIR-uri, în coliziune directă Sursa Foto: Dreamstime.com

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Două TIR-uri au intrat în coliziune directă.

Accident pe Autostrada Soarelui. Două TIR-uri s-au ciocnit, miercuri dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, în judeşţul Călăraşi. Un bărbat a fost rănit.

Accident pe Autostrada Soarelui. Cum a avut loc impactul

În urma impactului, unul di tir-uri s-a răsturnat. Un bărbat este rănit, iar circulaţia în zonă este perturbată. Valorile de trafic fiind uşor ridicate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 112, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, s-a produs o coliziune faţă-spate între 2 ansambluri auto. Unul dintre acestea s-a răsturnat pe carosabil, ocupând banda nr. 2 şi parţial prima bandă ale sensului de mers către Constanţa”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că în urma impactului a rezultat rănirea conducătorului acestui vehicul, ce este transportat la spital.

Accident pe Autostrada Soarelui

Sursă foto:politiaromana.ro/ro/info-trafic

Traficul rutier, perturbat

Traficul rutier se desfăşoară iniţial în banda nr. 2, pentru ocolirea primului ansamblu auto.

Iar ulterior în banda de urgenţă, pentru ocolirea celui de-al doilea. Se aşteaptă o macara pentru scoaterea vehiculului răsturnat, a mai transmis sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, valorile de trafic sunt uşor ridicate. La faţa locului fiind prezente echipaje de poliţie care dirijează circulaţia.

Accident pe Autostrada Soarelui. Drumul marcat de accidente

Nu este singurul incident de acest gen înregistrat pe Autostrada Soarelui. Luna trecută o maşină a fost cuprinsă de flăcări în timp ce circula pe sensul de mers către litoral. Aceasta a fost găsită de pompieri în dreptul kilometrului 55.

Pentru a interveni în acest caz echipele de pompieri au luat decizia de a opri traficul. Astfel, circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers. Traficul a fost reluat după o oră și jumătate.

Un incident asemănător a avut loc în vară, pe 15 iulie, când o mașină a fost cuprinsă de flăcări în zona localității Fundulea, județul Călărași.

Din fericire, incidentul nu a provocat victime. Însă, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate la intrarea în București, determinând formarea de coloane de mașini pe o distanță considerabilă.

polițiștii Brigăzii Autostrăzi au fost alertați prin apeluri la numărul de urgență 112 cu privire la un incident pe Autostrada Soarelui. Conform sesizărilor, o cisternă încărcată cu aproape 20 de tone de GPL circula în mod periculos.

Șoferul, un cetățean ucrainean, a fost supus unor teste care au indicat o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, prezenta suspiciuni privire la consumul de substanțe interzise.

Poliţiştii au precizat că cisterna respectivă era destinată transportului de gaz petrolier lichefiat. La momentul depistării, aceasta era încărcată cu 19,61 tone de combustibil.