Evenimentul Zilei > Actualitate > Absolut șocant! Ministrul Muncii Violeta Alexandru ar trebui să știe asta
Absolut șocant! Ministrul Muncii Violeta Alexandru ar trebui să știe asta

Absolut șocant! Ministrul Muncii Violeta Alexandru ar trebui să știe asta

În plină epidemie de coronavirus, un român susține că a fost controlat de inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă și amendat pentru un motiv incredibil.

Acum, când chiar Guvernul României a intrat în autoizolare, iar șefii de la Muncă, recomandă patronilor și marilor companii să muncească de la domiciliu, inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au început să dea amenzi, pentru patronii care și-au lăsat angajații să muncească de acasă, prin sistemul de telemuncă.

Angela Roșca a scris pe contul său de facebook că a fost vizitată de inspectorii ITM și amendată, pe motiv de pontaj, că nu e pe hârtie, ci electronic. ”Astăzi, ITM a făcut controale și a dat amenzi pentru că personalul care lucrează în regim de telemuncă nu semnează pontajul fizic, ci doar electronic, pentru că acesta nu e acceptat de ITM!!! Asta face ITM-ul pentru antreprenorii români și toate firmele în această perioadă de maximă criză, când Ministrul Muncii recomandă munca de acasă! Excesul de zel nu are limite la autoritățile române”, a scris Angela Roșca, pe contul său de facebook.