Evenimentul Zilei > Sport > Abia s-a aflat că Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, că Gigi Becali vine deja cu un nume pentru înlocuitor
Abia s-a aflat că Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, că Gigi Becali vine deja cu un nume pentru înlocuitor

Abia s-a aflat că Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, că Gigi Becali vine deja cu un nume pentru înlocuitor

După doar trei luni de contract și multe promisiuni, Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB. Informația nu a fost făcută publică cu mult timp în urmă, însă Gigi Becali se pare că se aștepta la o astfel de decizie. Latifundiarul din Pipera a găsit deja înlocuitor și a făcut public numele celui care va antrena echipa roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, a decis să încheie colaborarea cu roș-albaștri după doar trei luni de contract, care păreau totuși să fie reușite. Conform declarațiilor făcute de antrenor, decizia de a renunța la contract a fost luată din cauza intervențiilor publice repetate ale lui Gigi Becali.

Latifundiarul a mărturisit că este total nemulțumit de evoluția jucătorilor și a precizat faptul că nu consideră un lucru normal ca altcineva să decidă pe banii lui. Mulți l-au prevenit pe antrenor că astfel de lucruri se întâmplă atunci când semnezi cu Becali, însă el a susținut că se va găsi o cale de mijloc. După doar trei luni, Iordănescu a cedat și renunță la contract.

Inițial, Iordănescu susținea că nu va pleca fără clauza de 500.000 de euro din contract, însă în cele din urmă a acceptat propunerea lui Becali. Conform ultimelor informații apărute în spațiul public, antrenorul va pleca de la FCSB doar cu salariul pe luna noiembrie, adică 15.000 de euro.

„Pintilii va conduce echipa! Avem timp o săptămână să alegem antrenor”

Se pare că Gigi Becali nu reușește să găsească o persoană potrivită pentru o colaborare pe termen lung. Deși nu a trecut încă sezonul, roș-albaștri sunt nevoiți să caute un nou antrenor pentru echipă. După ce Dinu Todoran și Edi Iordănescu au încercat să caute o cale de înțelegere cu latifundiarul, acum va fi rândul unui alt tehnician. Până atunci însă, patronal FCSB a găsit persoana potrivită care va sta pe bancă în următoarele meciuri. Acesta va fi, conform declarațiilor lui Becali, Mihai Pintilii.

„Pintilii va conduce echipa! Avem timp o săptămână să alegem antrenor”, a declarat Gigi Becali pentru telekom sport.

În cele trei luni pe care Edi Iordonescu a ocupat funcția de tehnician, acesta a fost alături de echipă la 12 meciuri. Dintre acestea, 8 au fost victorii, două egaluri și două înfrângeri. Din cauza infectării cu COVID-19, au avut parte și de antrenamente online. În cele din urmă, s-a decis încheierea contractului.