Într-un interviu acordat celor de la 22News, Diana Sar a spus că este o tipă conștiincioasă, energică și „puțin nebună”.

Am învățat să fiu punctuală mereu. Când eram mică, la antrenamente și la ore ajungeam mereu la timp, dar când mă întâlneam cu prietenii, de cele mai multe ori, întârziam.

Când aveam 13 ani, într-un cantonament, la prânz, în timpul în care ar fi trebuit să dormim, am plecat la băieți să jucăm cărți. Antrenorea noastră a bătut la ușă, iar eu am sărit dintr-un balcon în altul pentru a nu fi prinsă.

Din păcate, niște păsări au vorbit și antrenoarea a intrat în camera în care mă ascunsesem. Am primit o pedeapsă care m-a facut să am febră musculară o saptămână.

Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul VLAD. Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare.

VLAD reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul Noii infractori, de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului”, a mărturisit actrița, potrivit sursei citate.