Evenimentul ZileiMondenA rupt topurile muzicale și a încins internetul. Corpul unei zeițe a fost dezvăluit

A rupt topurile muzicale și a încins internetul. Corpul unei zeițe a fost dezvăluit

A rupt topurile muzicale și a încins internetul. Corpul unei zeițe a fost dezvăluit
Una dintre cele mai iubite vedete din România a postat o serie de fotografii care au încins internetul. Imaginile au strâns mii de aprecieri în timp record.

Giulia Anghelescu, una dintre cele mai iubite artiste din România, are o siluetă de invidiat. De-a lungul carierei sale, aceasta a reușit mereu să impresioneze prin naturalețe și printr-un stil vestimentar care îi pune silueta demnă de invidiat în evidență.

Cu toate că are doi copii, Giulia are un tonus extraordinar, iar silueta sa atrage până și invidia puștoaicelor.

De curând, Giulia și-a luat fanii prin surprindere, postând pe Instagram o fotografie care i-a adus sute de mii de aprecieri în timp record.

Vedeta a publicat o imagine în care apare topless, în timp ce se afla în așternuturi. „Înca te simt în piele, spune care-i rostul?”, a scris vedeta în dreptul imaginii incendiare, la care imediat au reacționat internauții.

Așa cum era de așteptat, mesajele fanilor au început să curgă. „Excepțională fotografie …..magistral model❤️”, „Superbă??”, „Uauuu, ce poză ??????”, „Splendoare în dormitor, fermecătoare”, „Bombonică ?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, printre care s-a numărat și celebra Antonia, care s-a declarat uimită de fotografia inedită a colegei sale, scrie Cancan.

Giulia Anghelescu a renunțat la muzică

Cu toate că s-a bucurat de faimă, Giulia Anghelescu sau Giulia, pe numele de scenă, a luat o decizie care i-a șocat pe fanii săi. Artista s-a retras din muzică și a vorbit despre motivele care au dus la hotărârea de a renunța la cariera ei în cadrul unui interviu.

Giulia a declarat că a renunțat la muzică deoarece a descoperit alte lucruri care îi aduc fericirea. Artista a mărturisit că soțul ei înceracă să o convingă să lanseze o altă piesă, dar se pare că aceasta și-a descoperit o altă pasiune în lumea artisitcă: filmul.

„Muzica a rămas pe planul al patrulea. Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat”, a declarat Giulia Anghelescu pentru vlogul Lorenei Buhnici.


Accesează: