Frumoasa brunetă a investit bani grei în intervenții chirurgicale pentru a ajunge la aspectul dorit.

De când s-a retras din televiziune, principala sursă de venit a acesteia este reprezentată de contractele de imagine pe care le are.

Recent, Daniela Crudu a postat pe rețelele sociale o fotografie, în care apare pe un afiș, în lenjerie intimă, alături de Mihai Mitoșeru. Fosta asistentă TV îi anunță pe prietenii virtuali că va fi prezentă, cel mai probabil într-o ținută la fel de sexy precum cea din imagine, într-un cazino. Dacă nu luam după aceste imagini, se pare că Daniela Crudu s-a reprofilat pe industria jocurilor de noroc, aceasta etalându-și formele de invidiat în cazinouri. „Ne vedem vineri la Pitești!!! 🔥💸💰💵💴💶💷💰 – la Cashpot“, a scris Daniela Crudu pe rețelele sociale.

Daniela Crudu a vorbit, fără rețineri, despre faptul că vrea să fie mamă. Cu toate acestea, a mai punctat că nu a găsit bărbatul potrivit.

„Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS, scrie Cancan.