Evenimentul Zilei > Actualitate > A recunoscut tot. Cazul crimei la comandă de la Galați a fost elucidat
A recunoscut tot. Cazul crimei la comandă de la Galați a fost elucidat

A recunoscut tot. Cazul crimei la comandă de la Galați a fost elucidat

Femeia de 32 de ani din Buciumeni, județul Galați, acuzată că împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi ucis soţul, un cetăţean italian în vârstă de 62 de ani a descris în fața anchetatorilor, filmul evenimentelor.

După reținerea celor trei, instanţa a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat pe numele celor trei.

Femeia ar fi scos din buzunar 2.500 de lei ca să scape de soț, iar cei doi bărbaţi l-au bătut pe italian, în timp ce soţia lui plecase de acasă, la părinţi.

În faţa anchetatorilor, ea a recunoscut că i-a plătit pe cei doi bărbaţi să îl snopească în bătaie pe soţul ei, dar nu să îl omoare. Ar fi trebuit să fie o pedepasă pentru el deoarece atunci când conuma alcool devenea violent şi o bătea.

Din primele informaţii, se pare că unul dintre agresori ar fi fost amantul femeii.

Crima în stil mafiot din localitatea Buciumeni, din județul Galați, s-a produs în ultima zi a anului 2019.

A fost anunțat la numărul unic de urgență 112 drept un accident casnic. Practic, femeia de 32 de ani i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul, un italian de 62 de ani, mort în locuință.

Anchetatorii au extins cercetările în momentul în care au descoperit, miercuri, mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului, anunță digi24.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: