Evenimentul Zilei > Actualitate > A omorât un biciclist şi apoi a dat în judecată familia mortului, pentru a obţine daune
A omorât un biciclist şi apoi a dat în judecată familia mortului, pentru a obţine daune

A omorât un biciclist şi apoi a dat în judecată familia mortului, pentru a obţine daune

Caz incredibil în Canada. O şoferiţă care a ucis un biciclist şi a rănit alţi doi cere daune morale chiar de la familiile victimelor.

Sharlene Simon, de 42 de ani, a intentat un proces de 1,35 de milioane de dolari, pe motiv că "a suferit" foarte mult în urma accidentului. Femeia pretinde că a suferit de anxietate, depresie şi şoc post-traumatic în urma nopţii tragice din octombrie 2012.

Familia tânărului de 17 ani ucis în accident este revoltată de gestul femeii.

"Sunt devastată şi şocată. Mi-a omorât copilul şi acum vrea să profite de pe urma accidentului? Spune că suferă? Spuneţi-i să se uite în sufletul meu şi să vadă acolo durere, panică şi coşmaruri", a replicat mama băiatului, Venetta Mylnczyk.

Tatăl adolescentului spune că tinerii au fost scoşi vinovaţi pentru producerea accidentului fiindcă purtau haine închise la culoare şi nu aveau cască.

"Sunt copii, au făcut o greşeală", a declarat bărbatul îndurerat.

Familia Mylnczyk a început, de asemenea, o acţiune in instanţă împotriva femeii, pentru 900.000 de dolari, despre care spun că era ocupată cu trimiterea unui SMS în momentul tragediei.

Pe 28 octombrie 2012, Brandon Majewski, de 17 ani, se plimba cu bicicleta împreună cu doi prieteni, în Innisfil, Ontario. Cei trei au fost loviţi din spate de o maşină Kia Serrento, condusă de Sharlene Simon.

Majewski a murit la două ore de la accident, în timp ce unul dintre colegii săi a suferit răni grave.

Şoferiţa nu a fost acuzată în acest caz, deşi depăşise viteza legală. În schimb, poliţiştii au stabilit că bicicliştii nu erau semnalizaţi corespunzător şi din această cauză femeia nu i-a putut evita.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: