Primele imagini cu Florin Salam în viață. „Al vostru FS”

Primele imagini cu Florin Salam în viață. „Al vostru FS” O nouă ipoteză lansată în cazul Florin Salam. Nu ar fi fost doar o întâmplare. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Salam s-a filmat și a postat totul pe Facebook. Manelistul trăiește și vorbește despre știrea falsă care a apărut despre el. Acesta se află în spital, însă a subliniat că urmează să ajungă acasă în două-trei zile.

Florin Salam, primele imagini în viață

„Acum 3-4 zile am cântat în direct. Eu sunt mereu printre oameni. Vreau să vă spun că trebuie să luați în serios covidul ăsta. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, Mă refer la familia mea, la prietenii mei. Eu sunt bine. Sunt în spital, dar în 2-3 zile o să fiu acasă. Nu vă mai îngrijorați. Mi-a fost puțin rău. Nu îmi vine să cred că ce s-a spus. Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care au stat cu grijă pentru mine. Cei care ați creat problema asta, nu știu dacă ați câștigat ceva din asta. Îmi iubesc familia. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Vă pup. Stați liniștiți.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Editorul știrii de la PRO Tv care anunța moartea lui Florin Salan este Paul Tecuceanu, fratele unui membru al echipei de la Cronica Cârcotașilor, actorul Toni Tecuceanu, care a murit cu mulți ani în urmă.

Între timp stirea a fost scoasă de pe site, iar PROTv a prezentat scuze pentru informația falsă. „Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcate, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală (…)”, este anunțul postului de televiziune, potrivit revistesivedete.ro.

Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”

Update: Avocatul Mihai Drăgan susține că Florin Salam a ieșit din spital, potrivit Antena 3. Acesta a subliniat faptul că Florin Salam, clientul său, va da în judecată site-ul Pro TV, mai ales pentru că s-a menționat consumul de substanțe interzise.

Update: Roxana Dobre a oferit o declarație pentru Cancan. „Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”

Update: În știrea inițială de la Pro TV au apărut următoarele precizări: „Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit.

Din păcare, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală.”.

Tzancă Uraganu reacționează și el: „Ferească Dumnezeu!”

Update: Și Tzancă Uraganu a transmis un mesaj după ce Pro TV a anunțat decesul lui Florin Salam: „Vă salut, oameni buni, în legătură cu Florin Salam nu este deloc adevărat. Văd că a luat amploare foarte mult pe Internet această veste falsă. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Mi-e și greu să pronunț, vă spun foarte sincer. Am primit multe mesaje. Toată lumea știe că eu sunt ca un frate pentru el și el pentru mine. Nu este adevărat. Este doar internat la spital cu COVID-19, așteptăm să-și revină cât de repede. Așa că, stați liniștiți. Florin Salam este într-o situație stabilă!”

Misterul se adâncește

Ciudat este că, între timp, postarea în care Florin Salam anunța că nu a murit a dispărut de pe Facebook.

Avocatul Mihai Drăgan susține că manelistul este bine, însă în spital

Update: Avocatul Mihai Drăgan, apărător si prieten al lui Florin Salam spune ca manelistul nu a murit și că este bine, în spital.

„Trebuie sa se odihnească, nu poate spune mai mult pentru că e dorința familiei și a lui. Dar pentru ceea ce se scrie în știre legat de substanțe interzise, probabil că nu va rămâne nesancționat. Cel care a dat știrea nu este, in mod sigur, din anturajul lui Florin”, a spus avocatul la RTV.

Florin Salam, mesaj pentru fani

Update: Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, scrie Florin Salam pe Facebook.

Betty Salam neagă informația și critică Pro TV

"Cel care a scris acel material de la ProTv  eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia", a transmis Betty Salam, fiica lui Florin Salam pe reţelele sociale.

„Cel care a scris acel material de la ProTv eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia", a transmis Betty Salam, fiica lui Florin Salam pe reţelele sociale.

 

Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit și m-am trezit foarte zăpăcit. Vă rog din suflet să încetați cu asemenea postări pe Facebook și pe Instagram. Nici n-am cuvinte, sinceră să fiu. Acel om care a scris acel material este un nimic. Frate dăți demisia că n-ai ce să cauți în industria ta acolo, în meseria ta”, a mai spus fiica manelistului despre anunțul făcut de Pro TV.