Un tânăr de 19 ani, originar din Italia, care locuia la Londra, a murit din cauza coronavirusului. Și asta deși medicii l-au asigurat că este perfect sănătos, anunță dailymail.co.uk.

Luca Di Nicola era ajutor de bucătar și lucra la un restaurant din capitala Angliei, alături de mama sa. Tânărul a fost răpus de o pneumonie severă și membrii familiei bănuiesc că la mijloc este vorba despre coronavirus.

„Luca s-a simțit rău cu o săptămână înainte să moară. Tușea si avea febră. Ajuns la medic, a primit paracetamol, dar pe 23 martie starea lui s-a agravat. Medicul l-a vizitat acasă și i-a spus să stea liniștit, pentru că este tânăr și puternic. A doua zi, situația s-a deteriorat. Mama sa a văzut că avea buzele purpurii”, a povestit mătușa băiatului, pentru cotidianul italian „La Repubblica”.

Mama lui Luca și partenerul ei au chemat o ambulanță, paramedicii au intervenit, dar plămânii tânărului, plini de apă și sânge au intrat în colaps. A fost intubat și transportat de urgență la spital, dar a decedat după o jumătate de oră.

Mama lui Luca și partenerul ei s-au autoizolat, pentru că au început să prezinte aceleași simptome ca și băiatul. Conform presei din Italia, au primit paracetamol ca tratament.