Evenimentul Zilei > Monden > A murit fratele lui Florin Salam? Familia manelistului se gândește la ce e mai grav

A murit fratele lui Florin Salam? Familia manelistului se gândește la ce e mai grav

Informații puține în continuare despre ruda cunoscutului manelist.

În continuare, fratele lui Florin Salam se află în stare critică și este internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. Familia lui Ion Stoian spune că nu știe care este situația acestuia, iar soția pacientului ia în considerare și cel mai negru scenariu.

„Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în spital trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maxim. Eu încerc, în fiecare, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată”, a spus cumnata lui Florin Salam într-un interviu acordat pentru România TV.

Femeia a mai afirmat că fiica sa este îndurerată și doarme cu poza tatălui ei sub pernă, așteptând ca acesta să revină sănătos acasă. „În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact. Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic. Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici. Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă.”