Evenimentul Zilei > International > A înviat după două ore! Experiență traumatizantă. Medicii și-au bătut joc de ea
A înviat după două ore! Experiență traumatizantă. Medicii și-au bătut joc de ea

A înviat după două ore! Experiență traumatizantă. Medicii și-au bătut joc de ea

Experiență traumatizantă pentru o femeie din Paraguay. După ce dintr-o eroare medicii au declarat-o decedată, femeia a fost transportată la o firmă de pompe funebre în scopul de a îi pregăti corpul pentru înmormântare.

În momentul în care angajații au început să facă pregătirile necesare, femeia a revenit la viață.

Gladys Rodríguez Duarte a fost diagnosticată cu cancer ovarian. În decursul zilei de sâmbătă, aceasta a ajuns la spital, ca urmare a problemelor cu tensiunea hipertermală. După două ore de la internare, soțul și fiica acesteia au fost informați că femeia a murit.

Potrivit soțului femeii, decesul femeii a fost înregistrat fără a se face manevrele de resuscitare corespunzătoare sau alte verificări suplimentare.

Medicul doar  a presupus că ea a murit. I-au băgat trupul gol într-un sac, alături de certificatul medical și am părăsit spitalul. Nici măcar nu i-au făcut manevre de resuscitare”, a declarat soțul acesteia, potrivit rețelei de televiziune din Paraguay, TV Aire.

„Am avut încredere în el, de aceea am mers acolo. Doar au deconectat-o și i-au declarat decesul”.

Ulterior, trupul femeii a ajuns la o firmă de pompe funebre, unde angajații au făcut descoperirea șocantă: de fapt, femeia era în viață.

După această experiență traumatizantă, femeia a fost preluată de autorități și de află sub atentă observație medicală, scrie DailyMail.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: