Evenimentul Zilei > Monden > A fost elucidat misterul celui mai proaspăt scandal din showbiz. „Zdreanța ta e a mea”
A fost elucidat misterul celui mai proaspăt scandal din showbiz. „Zdreanța ta e a mea”

A fost elucidat misterul celui mai proaspăt scandal din showbiz. „Zdreanța ta e a mea”

Alex Velea și Abi Talent se suportă cu greu și se duelează în replici ironice. S-a aflat de unde a plecat totul

Un scandal imens a pus pe jar greu încercatul showbiz românesc. Alex Velea și Abi Talent duc o dispută de la distanță și se dușmănesc după toate regulile. Conform cancan.ro, totul a plecat de la vloggerul Selly, foarte bun prieten cu Velea.

Internautul de succes a avut o prietenă de care s-a despărțit, anunțând că ruptura a survenit la propria-i inițiativă. Ulterior, Abi Talent a afirmat că el a fost cel care a rupt relația, în condițiile în care Selly se supărase pentru că fata îl urmărea pe Instagram pe Abi Talent.

Într-o piesă cu mare răsunet pe Youtube, care a strâns peste 6 milioane de vizualizări, Abi Talent face uz de versul „Zdreanța ta e a mea”. De aici a pornit un conflict de proporții, dar pașnic totuși, între Velea și Talent, care se duelează în replici acide în mediul on-line.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.