Evenimentul Zilei > Monden > A doua semifinală Românii au Talent sezonul 12. Cinci norocoși vor ajunge în finală. VIDEO
A doua semifinală Românii au Talent sezonul 12. Cinci norocoși vor ajunge în finală. VIDEO

A doua semifinală Românii au Talent sezonul 12. Cinci norocoși vor ajunge în finală. VIDEO

12 concurenți se vor lupta în această seară pentru a prinde un loc în Marea Finală Românii au Talent. Show-ul va fi unul spectaculos plin de momente inedite de muzică, iluzionism, dans sau acrobație.

Românii au talent, unul dintre cele mai succes show-uri de divertisment din România se apropie de final. De-a lungul a 12 sezoane, momentele excepționale au încântat publicul, iar ediția din acest an a făcut senzație. În această seara are loc cea de a doua semifinală, iar în 27 mai se va afla cine va câștiga cei 120.000 de euro puși în joc. Până atunci, 12 concurenți se luptă să prinsă un loc în Marea Finală. iar patru dintre ei au primit golden buzz  la audiții.

Aurel Niamțu are 72 de ani și a venit în audiții la Românii au Talent, sezonul 12, ca să cânte. Concurentul Românii au Talent 2022 i-a impresionat pe jurați cu vocea sa, dar mai alesa pe Andra, care a apăsat Golden Buzz și l-a trimis pe concurent direct în semifinala competiției.

Darius Mabda are 13 ani și este din Oradea, însă studiază la o școală de coregrafie din Cluj. Semifinalistul de la Românii au Talent 2022  a muncit un an și și-a făcut singur coregrafia pe care a prezentat-o pe scena de la Românii au Talent. Vrea să ajungă un mare dansator și să urce pe scenele celebre ale lumii.

Bianca Mihalcea are 16 ani a venit să danseze la Românii au talent să îi implinească în primul rând visul tatălui ei și să își demonstreze și ei că poate mai mult. Când era mică a învățat mișcări de dans de la tatăl ei. Mama și tata au fost dansatori de dansuri populare. Mergeau în turnee în Irak, Egipt, așa s-au și cunoscut.


În vârstă de 15 ani, Emanuel Ion are un talent incredibil. Acesta cântă la orgă, acordeon, chitară, bass și tobe, deși este nevăzător din naștere. Tatăl lui Emanuel este pastor penticostal în Năvodari și susține că Dumnezeu este cel care îl ajută să depășească toate obstacolele.

Cine sunt ceilalți opt concurenți

Ana Maria Buțurca (23 de ani, Arad) a creat un magic moment muzical pe scena de la „Românii au talent” 2022. a interpretat piesa „The Prayer” (Andrea Bocelli & Celine Dion).

Bianca Ciocârlan (12 ani) a reprodus pe hoverboard piruete desprinse din patinajul artistic pe care nu le mai poate executa pe gheață din cauza unei accidentări.

Mihail Kovali are 26 de ani și vine din Chișinău, Republica Moldova. Semifinalistul de la Românii au Talent, este iluzionist. Pentru audiții, el a construit un număr de iluzionism special, în care au participat și jurații.

Eva Nicolescu are 13 ani și este din București. A reușit să ridice publicul în picioare, dar și pe cei patru jurați cu interpretarea sa din audiții.

Ana Maria Mircea are 12 ani și s-a născut în Brăila. Are o voce impresionantă care a dus-o în semifinală. Duo Gemini au 30 de ani și vin tocmai din Ucraina Acrobatele din Kiev au reușit să îi impresioneze pe jurații de la Românii au Talent

Raluca Răducanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său din preselecții, de aceea jurații au decis că violonista merită un loc în semifinală.
X-treme Brothers au venit la concurs cu un număr fantastic de echilibristică și au ajuns în penultima fază a competiției.