Evenimentul Zilei > Actualitate > A dat SMILEY din mână trofeul VOCEA ROMÂNIEI? Iată cine a trecut în ETAPELE LIVE
A dat SMILEY din mână trofeul VOCEA ROMÂNIEI? Iată cine a trecut în ETAPELE LIVE

A dat SMILEY din mână trofeul VOCEA ROMÂNIEI? Iată cine a trecut în ETAPELE LIVE

Lupta pentru marele premiu devine mai dură, iar deciziile antrenorilor stârnesc iureş pe Internet. În timp ce Smiley preferă să tacă, Tudor Chirilă intră în lungi dialoguri cu fanii emisiunii

Cei 36 de concurenti care au trecut de etapele auditiilor pe nevazute si confruntarilor au trebuit să faca fata unei noi provocari: knockout-urile. In formatii de cate 3, concurentii din aceeasi echipa au urcat pe scena într-o formaţie stabilita de fiecare antrenor in parte, iar participantii, până în ultima clipă, nu au avut nici cea mai mica idee alaturi de cine isi vor interpreta melodia exersata la repetitii. Aseară,  antrenorii de la Vocea României s-au despărţit de 12 concurenţi.

Smiley a fost antrenorul care a deschis etapa knockout-urilor. Antrenorul "a trimis in ring" trei voci de exceptie. Maria Avramescu, Ion Barbu si Ramona Nerra au urcat impreuna pe scena si au interpretat pe rand piesele "Changing", "Boschetar" si "I Have Nothing".  La final, antrenorul a ales sa mearga mai departe cu Ramona Nerra.

Vocea Romaniei 2016 – Knockout 1: Maria Avramescu vs. Ion Barbu vs. Ramona Nerra pe vocearomaniei.protv.ro

Alegerea antrenorului a fost foarte comentată de fani. “Smiley, din nou ai ratat cea mai buna voce, o voce ca a lui Barbu gasesti o data la o rascruce de veacuri”, a scris un prieten al emisiunii pe Facebook despre despărţirea antrenorului de Ion Barbu, cântăreţul din Chişinău ce a fost foarte apreciat şi la Românii au talent. “Ai ales o voce si o persoana stearsa , Ion a fost cel mai bun! Va castiga din nou Tudor si ma bucur pt. asta!”, a adăugat altul despre concurentul.

“Îmi pare rău că nu a trecut Ion. Probabil dacă cânta în engleza avea mai multe sanse. Pt.că nu mi a plăcut deloc zberietura aia de final a concurentei alese. A schimbat mult pe piesă. Oricum rămân. …comentarii. Salutări tuturor! !!”, a spus un fan, făcând trimitere la faptul că Ion Barbu a fost  singurul concurent care a interpretat o melodie în limba română.

În apărarea antrenorului, fanii spun că Ion a cântat bine, dar e prea… “alintat”. “Ii pare ca deja e mare star… mereu se plinge ca nu simte piesa… Mergi acasa si simte-te mai bine acolo. La Vocea Romaniei lumea  merge sa luptesi sa invete, dar nu sa zica ca s-a saturat si e obosit!!!”, au rememorat prietenii virtuali momentul de la dueluri.

Tudor Chirilă speră să fi găsit învingătorul

Tudor Chirilă i-a aruncat în luptă pe Robert, Vlad şi Francesca. Mai departe a trecut Robert, concurentul cu un întins registru vocal şi un mod aparte de asimţi muzica. Antrenorul şi-a motivate alegerea prin faptul că Robert are o doză de “nebunie” care îi aminteşte de el în tinereţe. Antrenorul nu a scăpat de criticile de pe pagina sa de socializare. “O alegere total gresita, nu credeam ca o sa punctezi atat de Prost Sa Nu sti sa Faci o alegere corecta… Iei deciziile cele Mai proaste … Francesca a avut o prestatie exceptionala dupa cum au spus si colegii tai care jurizeaza, doar ca Nu Ai Ce cauta in juriu …”, i-a scris pe pagina de socializare un fan al emisiunii.  “O sa le sugerez producatorilor sa va invite in locul meu in juriu, daca tot stiti care sunt deciziile corecte”, s-a grăbit Tudor Chirilă să-I răspundă. De altfel, pentru unii fani ai emisiunii, Robert are cele mai mari şanse la trofeu. “Depinde si de cântec, el te pune in valoare… Robert e cel mai bun… are sanse sa castige si Vocea României… o sa vedeti!”.

Vocea Romaniei 2016 – Knockout 1: Robert Botezan vs. Vlad Constantin vs. Francesca Ilie pe vocearomaniei.protv.ro

După knockout-uri au rămas în luptă:

EchipaTudor:  Teodora Buciu, Ioana-Diana Hrisca, Evelina Virlan, Vitalie Negruta, Robert Botezan, Dragos Anghel , Iuliana Dobre

Echipa Loredana:  Rucsandra Iliescu, Howard Dell, Stefan Roscovan, Beatrice Apostu, Andreea Ionela Ioncea

Echipa Smiley: Mihaela Chisnencu, Ramona Nerra, Sebastian Seredinschi, Radu Serban Gabriel, Rose Marie Velasquez, Alexandru Musat

Echipa Moga: Andreea Olaru, Catalina Godica , Mihai Ionut Trif, Alexandru Baroc, Diana Astrid Petcu, Ioana Ignat , Zinaida Cojocaru