Evenimentul Zilei > Social > A crezut că operațiile o vor transforma în divă, dar a ajuns un Shar Pei. Atenție, imagini cu imapct emoțional
A crezut că operațiile o vor transforma în divă, dar a ajuns un Shar Pei. Atenție, imagini cu imapct emoțional

A crezut că operațiile o vor transforma în divă, dar a ajuns un Shar Pei. Atenție, imagini cu imapct emoțional

Ce au în comun o femeie de 54 de ani din Washington și un câine Shar Pei? Ea susține că a ajuns o  versiune umană a patrupedului, după cinci intervenții chirurgicale nereușite.

Katherine Hanna, 54 de ani, din Washington, a vrut să se simtă bine în propriul corp. Dar cele cinci intervenții chirurgicale nu au ajutat-o deloc să se simtă mai bine, dimpotrivă.

Femeia a explicat că a avut patru operații gastrice între 2011 și 2018, iar în septembrie 2019 a suferit un lift complet, în valoare de 16.000 de dolari. Katherine Hanna este mama a 3 copii și este de profesie asistentă. Unele dintre operații i-au provocat probleme serioase: la una i s-a îndepărtat o porțiune greșita din stomac, iar în urma unei alte operații  a rămas cu probleme mari de nutriție.  În ciuda calvarului prin care a trecut, asistenta a mai făcut o încercare pentru a scăpa de 126 kg.

Într-o încercare disperată de a-și modela corpul, contra unei sume destul de mari, a apelat la o intervenție de lift total și implanturi de sâni în India. După ce a comparat prețurile din alte țări, ea a hotărât că India oferă cea mai ieftină variantă. Și-a vândut din lucruri și a achitat operația care s-a dovedit, în final, a fi un dezastru.

Intervențiile chirurgicale nu au decurs deloc bine și au lăsat-o pe Katherine cu pliuri de piele, mai ales în zona sânilor și a abdomenului, și cu o serie de cicatrici urâte. La aceasta se adaugă o infecție la o mână și probleme cu stomacul. Acum, ea încearcă să-i avertizeze pe amatorii de frumusețe făcută cu bisturiul că lucrurile pot lua o turnură greșita: sânii sunt asimetrici, iar corpul îi este atât de distrus că nu se poate uita în oglindă.

Femeia explică că, după o căsătorie de 16 ani și după un divorț nefericit, a hotărât să facă ceva cu kilogramele un plus. Evident, nu se aștepta să se transforme într-un Shar Pei uman.

Sursa: DailyMail.co.uk