Potrivit Satmareanul.ro, cuvintele spuse de Kereskenyi Sandor au venit după ce consilierul județean Adrian Ștef a propus ca Stadionul Olimpia să poarte numele lui Daniel Prodan, mort recent în urma unor probleme cu inima. Cu această propunere a fost de acord și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, precizând că acest lucru ar trebui făcut o dată cu unele investiții la stadion.

În luarea de cuvânt din cadrul ședinței de astăzi, Kereskenyi Sandor a spus despre Prodan că a fost un jucător care „s-a descurcat cum a putut”.

„Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foate clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut”, a declarat Kereskenyi Sandor.

Mai mult, Sandor susține că nu ar trebui să se inițieze un cult al ”unui om nepotrivit”,

„În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun”, a mai declarat Kereskenyi Sandor.

 

Te-ar putea interesa și: