5.000 de clujeni i-au cerut lui ”Daniel” să meargă după ”Viorel”

5.000 de clujeni i-au cerut lui ”Daniel” să meargă după ”Viorel”

La semnalul care a fost dat pe rețelele de socializare, peste 5.000 de clujeni s-au adunat la ora 18.00 în Piața Unirii din centrul municipiului Cluj Napoca, pentru a cere ”resetarea” clasei politice și pentru a-și arăta susținerea față de victimele tragediei de la clubul bucureștean Colectiv.

Tinerii care s-au adunat în Piața Unirii, în număr foarte mare  și au început să scandeze diverse lozinci, dintre care cel mai des a fost strigată: ”Daniel, Daniel, du-te după Viorel!”, cu referire la tăcerea Patriarhului Bisericii Ortodoxe din România, Preafericitul Daniel, care nu a avut nicio reacție după tragedia din clubul Colectiv din București.

După mai multe zeci de minute, timp în care s-au adunat în Piața Unirii, cei 5.000 de clujeni au plecat în mars spre Prefectura Cluj unde au strigat împotriva lui Victor Ponta și acoliților lui iar mai apoi s-au îndreptat spre Primăria Cluj Napoca. Pe tot traseul, miile de oameni s-au comportat civilizat și au ales să scandeze și să ceară ”libertate pentru popor”

Ne puteți urmări și pe Google News