16 aprilie

 

32,7 miliarde € pentru România. Birocrația europeană în afacerea coronaVISULUI. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 16 aprilie s-au născut Charlie Chaplin, Anatole France, Peter Ustinov, Henry Mancini, Octave Cremazie, Grigore Grigurcu.

 

În calendarul creştin-ortodox fix, pe 16 aprilie sunt Sfintele: fecioarele Agapia, Irina şi Hionia. Sfânta și Marea Joi, Joia Trădării. Dacă bunul Iisus a fost tradat de Iuda pentru 30 de arginți, poporul român a fost trădat pentru 32,7 miliarde €.

 

Multe felicitări și gânduri bune pentru Poliția Română și pentru ministrul de interne, domnul Ion Marcel Vela, pentru că au încercat, măcar au încercat, să mai aline grozăvia domiciliului forțat la români, să aducă Lumina. O să mă rog pentru domniile voastre, pentru sănătate și viață lungă, așa cum știu eu, atonit, cu cuvintele mele. Comuniștii nu au făcut niciodată, nici măcar nu au încercat, nenorocirea despărțirii Biseicii de credincioși, în noaptea Învierii. Ba chiar unii nomenclaturiști participau, la Înviere, cu gulerul ridicat și pălăria pe ochi. I-am văzut, sunt martor. Învierea nu a fost ”anulată” nici la ciuma cea mare, nici la gripa spaniolă, nici la război, inundații, cutremure… Bine, bine, strângeți din dinți, dar nu uitați de această Mare Trădare și cine a făcut-o! Sunt multe, foarte multe, localități unde nu există niciun caz de coronaVIS, de ce nu se permite activitatea religioasă, conform Constituției? S-a anulat Constituția? Atunci, este o lovitură de stat!

 

În ”Kalendar”, pe 16 aprilie cădea o sărbătoare foarte veche, de la începutul lumii. Cu siguranţă era o sărbătoare a femeilor, poate chiar din matriarhat, poate de aceea episcopii creştini au calchiat sfinte fecioare peste vechea sărbătoare feminină! Nu se mai ştie ce se sărbătorea, şi cum se făcea și gata!

 

În popor se spune că în această zi ielele se prin în horă neîncheiată şi joacă pe verdeaţă. Iarba unde au dănţuit spiritele aerului se topeşte ca şi când nu ar fi fost. Odată cu echinocţiul de primăvară spiritele aerului încep să prevaleze şi până la solstiţiul de vară sunt în elementul lor. Mai târziu, unde au dansat ritual ielele, creşte o iarbă de o frumuseţe rară, dar nu o mănâncă niciun dobitoc. (Antoaneta Olteanu, CPR, 2001, pagina 194). Cine vede ielele este în primejdie mare, trebuie descântat și adunat laolaltă cu Călușul (Gorovei).

 

Doamnelor și domnilor, dragi lupi, padawani și hobbiți, am primit curierul de la Bruxelles, dar nu este aproape nimic de publicat. Toate materialele sunt FYEO. Dar am rămas perplex, extrem de mirat. Se dă o importanță colosală, de apocalipsă, birocrației europene în afacerea coronaVISULUI. Iată, ceva public:

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE