Evenimentul Zilei > Politica > 30 de parlamentari AUR, la Ministerul Energiei. Care le sunt cerințele
30 de parlamentari AUR, la Ministerul Energiei. Care le sunt cerințele

30 de parlamentari AUR, la Ministerul Energiei. Care le sunt cerințele

Copreședintele AUR,  George Simion, alături de 30 de parlamentari ai partidului protestează, marţi, în faţa sediului Ministerului Energiei. Simion spune că vrea să discute cu ministrul Virgil Popescu pentru a rezolva problemele minerilor şi a Complexului Energetic Oltenia.

30 de parlamentari AUR protestează la Ministerul Energiei. El afirmă că sunt mai multe „situaţii foarte urgente” pe care vrea să le discute cu Virgil Popescu, ministrul Energiei.

 „Așteptăm. Suntem 30 de parlamentari AUR”

„Vrem să dialogăm cu cei de la Ministerul Energiei de urgenţă. Ieri nu s-a putut acest lucru în Parlament. Am cerut în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Sunt nişte situaţii foarte urgente.

Cerem rezolvarea problemei minei de uraniu de la Crucea din Suceava, redeschiderea termocentralei Mintia de la Deva şi rezolvarea problemei CEO Oltenia”, a declarat George Simion, la România TV.

George Simion a răspuns atacului ministrului Virgil Popescu, care a acuzat AUR de populism.

„Trebuie să rezolve acum în această dimineaţă de urgenţă problema cu minerii care sunt închişi în mină şi problema căldurii din Deva. Aşteptăm de mai bine de trei săptămâni rezolvarea acestor probleme. Au promis. Dumnealui este populist. Vrem să dialogăm!

Aşteptăm. Suntem 30 de parlamentari AUR. N-am venit cu steaguri, n-am venit ofensif. Am venit să dialogăm, dar situaţia e de aşa natură, este o situaţia urgentă. Nu o pot tărăgăna la nesfârşit”, a precizat George Simion.

AUR folosește în mod populist unele situații dificile

30 de parlamentari AUR protestează la Ministerul Energiei. Într-o postare pe o rețea de socializare, ministrul Energiei le-a transmis celor din AUR că „discursurile triumfaliste și panicarde nu rezolvă problemele”.

„Constat, cu regret, că unii colegi din Parlament se folosesc în mod populist de unele situații dificile, pentru a crea tensiuni suplimentare.
Și fac asta acuzând ”cenzură” și alte cuvinte mari, bătându-se cu pumnul în ”pieptul plin de dragoste patriotică”.

Le transmit colegilor de la AUR că discursurile triumfaliste și panicarde NU rezolvă problemele.
La ministerul Energiei căutăm soluții, nu lăsăm pe nimeni în urmă.

Orice gest suplimentar de a agita spiritele denotă, de fapt, că NU vă interesează soarta acelor persoane”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.