Evenimentul Zilei > Actualitate > 30 de motive INCREDIBILE pentru care trebuie SĂ IUBEȘTI România. S-a făcut inventarul I GALERIE FOTO
30 de motive INCREDIBILE pentru care trebuie SĂ IUBEȘTI România. S-a făcut inventarul I GALERIE FOTO

30 de motive INCREDIBILE pentru care trebuie SĂ IUBEȘTI România. S-a făcut inventarul I GALERIE FOTO

Sunt cel puțin 30 de motive incredibile pentru care nu poți să nu iubești România. Studenți români plecați să învețe în afara granițelor țării au făcut inventarul. Ei i-au întrebat direct pe străini de ce iubesc țara noastră.

Ruși, francezi, chinezi, turci, americani, sirieni, chillieni, indonesieni, suedezi și alte nații au răspuns la o întrebare simplă: ”De ce să iubești România?”. Inițiativa acestui inedit sondaj de opinie aparține studenților români plecați la studii în străinătate, mai exact filialei din Rusia a Ligii Studenților Români din Străinătate.

”De 1 Decembrie, am cules din întreaga lume, peste 30 de motive pentru care merită să iubești România! La mulți ani!”, acesta este mesajul cu care tinerii din LSRS Rusia au postat, pe o rețea de socializare fotografiile străinilor care explică de ce s-au atașat de țara noastră.

Răspunsurile au fost dintre cele mai neașteptate. Pentru că un român a construit împreună cu Gustave Eiffel celebrul turn, pentru că aici toată lumea trăiește în pace și fiecare copil are dreptul, gratuit, la educație. Pentru că să dansezi hora e mai antrenant decât o oră de cardio sau pentru că România e o țară cu peste 190 de castele în care poți servi la aceeași masă jumări, mici și frigărui, așa arată câteva dintre ineditele răspunsuri. (Sursa foto: Facebook)

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: