Evenimentul Zilei > Actualitate > 150 de blocuri rămân fără apă caldă în București. Zonele afectate şi programul de lucru
150 de blocuri rămân fără apă caldă în București. Zonele afectate şi programul de lucru

150 de blocuri rămân fără apă caldă în București. Zonele afectate şi programul de lucru

Conform unui comunicat de presă remis de Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), unii dintre bucureștenii care locuiesc în Sectorul 3 vor rămâne apă caldă de luni, 23 august, până vineri, 27 august 2021, ora 22:00.

Furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată de luni, 23 august, până vineri, 27 august 2021, ora 22:00.

Compania Municipală Termoenergetica Bucuresti a dezvăluit că de la 23 august 2021 vor fi înlocuite vane (DN 900) și conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Lucrările sunt esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire. Personalul CMTEB va efectua lucrări în zona intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și Calea Dudești.

Cine rămâne fără apă caldă în Sectorul 3

De asemenea, se va interveni şi în zona intersecției dintre Bulevardul Basarabia și Șoseaua Mihai Bravu. Astfel, apa caldă care alimenta 159 de blocuri va fi sistată până vineri, 27 august 2021, ora 22.00.

Reprezentanţii Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti au transmis bucureştenilor că lucrările sunt vitale pentru procesul de modernizare a nodurilor termice.

Sursa citată a completat că lucrările au un specific complex, fiind deosebit de importante pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în zona Calea Călărașilor din Sectorul 3.

De asemenea, la finalul acestor, îmbunătățirea furnizării agentului termic precum se va simţi și în cartierele Colentina și Pantelimon din Sectorul 2. termice.

Linie specială pentru bucureştenii nemulţumiţi

Mai trebuie spus că dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren.

Cei care doresc să obţină informații suplimentare au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înţelegere”, a fost mesajul transmis bucureştenilor de reprezentanţii Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB).

Noul director al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTB), Claudiu Creţu, a dezvăluit recent, pentru Evenimentul zilei, că bucureştenii nu au motive de îngrijorare din cauza întârzierilor apărute în procedura de aprobare a cererilor pentru debranşarea de la reţeaua de termoficare.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi citi în articolul Veşti importante pentru cei care se debranşează şi despre centralele termice.