Evenimentul Zilei > Actualitate > Zuckerberg intră în războiul TERORIŞTILOR. Declaraţie EXPLOZIVĂ făcută de şeful Facebook
Zuckerberg intră în războiul TERORIŞTILOR. Declaraţie EXPLOZIVĂ făcută de şeful Facebook

Zuckerberg intră în războiul TERORIŞTILOR. Declaraţie EXPLOZIVĂ făcută de şeful Facebook

Mark Zuckerberg, directorul Facebook, a declarat miercuri că este împotriva discursului anti-musulmani care a apărut după atentatele de la Paris și după cel din San Bernardino, din California, informează AFP.

Donald Trump, favorit în cursa pentru alegerile prezidențiale a afirmat că vrea să interzică intrarea musulmanilor în SUA.

"Vreau să mă alătur celor care îi susțin pe musulmanii din țara noastră și din întreaga lume", a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

"După atentatele de la Paris și ura văzută în această săptămână, nu pot decât să-mi imaginez teama pe care o simt musulmanii că vor fi persecutați din cauza unor acte comise de alții", a precizat acesta.

"Ca evreu, părinții m-au învățat că trebuie să ne exprimăm împotriva atacurilor asupra indiferent cărei comunități. Chiar dacă un atac nu te vizează astăzi, cu timpul atacurile împotriva libertății oricărei persoane vor ajunge să îi rănească pe toți", a explicat Zuckerberg.

"Dacă sunteți musulmani în această țară, în calitate de director al Facebook vreau să știți că veți fi întotdeauna bine primiți aici și că ne vom lupta pentru a vă proteja drepturile și a vă crea un mediu sigur și pașnic", a declarat el.

Fără să-i pese de criticile internaționale, Donald Trump spune că nu vrea ca musulmanii să intre în SUA, în urma atacului de la San Bernardino din California din 2 decembrie și după atentatele teroriste din Paris.