Evenimentul Zilei > Social > Zina Dumitrescu a ajuns la SPITAL. Declarații ȘOCANTE din partea medicului: „A RENUNȚAT să mai LUPTE”
Zina Dumitrescu a ajuns la SPITAL. Declarații ȘOCANTE din partea medicului: „A RENUNȚAT să mai LUPTE”

Zina Dumitrescu a ajuns la SPITAL. Declarații ȘOCANTE din partea medicului: „A RENUNȚAT să mai LUPTE”

Zina Dumitrescu a ajuns de urgență la spital! Medicul Ioan Casian a dezvăluit totul despre starea de sănătate a creatoarei de modă.

Medicul care se ocupă de Zina Dumitrescu, celebra creatoare de modă, a făcut dezvăluiri incredibile despre aceasta, conform Cancan.

„A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum…

Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”, a spus medicul Ioan Casian, la „Agenția VIP”.