De atunci, nu mai există nicio informaţie despre ce se va întâmpla. Dacă va fi sau nu va fi înmormântată creştineşte sau dacă trupul Zinei va fi incinerat. Acestea sunt întrebările de pe buzele tuturor celor care au cunoscut-o pe celebra „mamă” a modei. Fiul Zinei Dumitrescu nu îşi doreşte pe nimeni la înmormântare, potrivit spynews.ro

 Sunt numeroase supoziţii în legătură cu această tristă situaţie. Există zvonuri că trupul Zinei Dumitresc a fost dus la o firmă obscură de pompe funebre, apoi că ar fi înmormântată la cimitirul Belu unde zina Dumitrescu are două locuri de veci. Deocamdată nimeni nu ştie nimic. Apropiaţii susţin că urmează să fie incinerată mâine dimineaţă în jurul orei 09:00.

"Dana Săvuică a fost prezentă în urmă cu câteva ore la Institutul Naţional de Medicină Legală, probabil pentru a-i aduce un ultim omagiu creatoarei de modă. S-au vehiculat o mulţime de speculaţii, s-a scris că ar urma să fie înmormântată la cimitirul Belu din Capitală, după care că ar urma să fie incinerată mâine în jurul orei 09;00. Sau că trupul ei ar fi fost adus la Crematoriul Vitan Bârzeşti (…) Dana Săvuică a încercat să pătrundă în incinta institutului, însă paznicii au sfătuit-o să se întoarcă deoarece nu era nimeni acolo. În cele din urmă, Dana Săvuică a venit la crematoriu, unde, s-a iscat un scandal cu paznicul. Acesta din urmă susţine că trupul neânsufleţit al Zinei Dumitrescu nu se află la crematoriu" a declarat unul dintre jurnalişti, prezent în faţa crematoriului Vitan Bârzeşti.