Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMA Zinei Dumitrescu. UITATĂ la azil de propriul FIU și cu probleme SERIOASE de sănătate. Ultimele informații despre „MAMA modei românești”
DRAMA Zinei Dumitrescu. UITATĂ la azil de propriul FIU și cu probleme SERIOASE de sănătate. Ultimele informații despre „MAMA modei românești”

DRAMA Zinei Dumitrescu. UITATĂ la azil de propriul FIU și cu probleme SERIOASE de sănătate. Ultimele informații despre „MAMA modei românești”

„Mama modei românești”, așa cum este numită celebra Zina Dumitrescu, trece prin momente cumplite. „Mama Zina” a fost abandonată la azilul de bătrâni din Ghermănești de propriul fiu, Cătălin Negreanu, care i-a promis celebrei creatoare de modă că într-o bună zi o va lua înapoi acasă.

Cu toate acestea, Zina Dumitrescu așteaptă în zadar venirea lui și se bucură de orice vizită sau plimbare în aer liber pe care o primește din partea celor care nu au uitat cine este.

Aflată la onorabila vârstă de 81 de ani, „Mama Zina” își duce bătrânețile în centrul de îngrijire a vârstnicilor din Ghermănești, locul în care fiul său a adus-o imediat după moartea soțului, în urmă cu șapte ani. Cu toate că primește rar vizite, „Mama Zina” încearcă să se bucure de fiecare în parte. Recent, manechinii „Epocii de Aur”, Dana Săvuică și Dana Androne, fostele ei eleve, au scos-o pe Zina la o plimbare și apoi au luat masa la restaurant, scrie romaniatv.net. 

„Prânzul cu mama noastră, Zina Dumitrescu, cea mai faimoasă femeie din România. Ea a fost mentorul tuturor designerilor şi modelelor şi a fost atât de frumoasă la vârsta de 80 de ani. Ea este femeia care ne-a făcut faimoşi ca modele!”, a scris Dana Săvuică în dreptul imaginii, pe care a postat-o pe rețelele de socializare. Potrivit romaniatv.net, Ion Cassian, patronul azilului, a oferit detalii: „Am vorbit cu Zina despre această vizită a fetelor şi mi-a zis că s-a simţit perfect, îi fac bine aceste ieşiri în oraş. A fost cu Dana Săvuică şi cu Dana Androne la masă. Dar şi Valentina Pelinel vine des, a mai fost şi Cătălin Botezatu. Fiul ei a uitat-o, nu a mai trecut pe aici şi nici nu s-a interesat de ea”. „Nu are probleme mari de sănătate, trebuie doar să îşi facă nişte analize, cele care se fac periodic”, a mai spus Cassian, referitor la starea de sănătate a Zinei Dumitrescu.