În cursa internă pentru a fi desemnați candidați s-au înscris Ciprian Ciucu, consilier general PNL, Florin Cîțu, senator PNL de București, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Cristian Băcanu, președintele Comisiei Juridice a PNL București, a anunțat, pe Facebook, că va fi o competiție internă senzațională.

„Îi cunosc binişor pe toți trei şi nu pot decât să vă spun că sunt al naibii de mândru; vom avea o competiție internă senzațională. Aşa da! Succes Florin, Ciprian şi Ionel, am mare încredere în voi. Vorbim de oameni integri, competenți, inventivi şi cu background profesional impresionant. Sunt toți dispuşi să muncească pentru comunitate – nu am niciun dubiu”, a transmis liberalul.

 

Ciucu a transmis că s-au încheiat înscrierile pentru funcția de primar din municipiile reședință de județ și din sectoarele Capitalei și că desemnarea candidaților se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenția de vot și potențialul de creștere.

 

„În acest moment eu stau foarte bine (zic eu) la potențialul de creștere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie. Sunt conștient că obținerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul Opozitiei ci doar doar unul dintre campionii cu care Partidul Național Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forțele politice compatibile care își doresc, alaturi de noi, să trăim într-un oraș european și într-o țară europeană”, susține liberalul.

 

Te-ar putea interesa și: