Evenimentul Zilei > Monden > Zice că îi plac bărbații, dar… O bombă sexy i-a sucit mințile Conchitei de România!
Zice că îi plac bărbații, dar… O bombă sexy i-a sucit mințile Conchitei de România!

Zice că îi plac bărbații, dar… O bombă sexy i-a sucit mințile Conchitei de România!

Conchita de România s-a întors după o bună perioadă în care a lipsit din lumina reflectoarelor, dar se pare că în viața ei s-au produs numeroase schimbări, unele chiar radicale.

De-a lungul timpului, Conchita de România nu a avut nicio problemă să recunoască faptul că îi plac bărbații și nici să se afișeze cu ei peste tot în lume, scrie cancan.ro.

Cobchita, pe numele său adevărat Ionuț Opreanu, și-a făcut pentru prima dată apariția în peisajul monden autohton în 2017 la show-ul culinar de la Antena 1 „Chefi la cuțite” și este de profesie hair stylist.

Mereu asumată și  indiferentă la părerile celor din jur, Conchita de România a reușit să câștige simpatia fanilor săi prin sinceritate, dar și prin asumarea orientării sale sexuale. Totul până de curând, căci se pare că revenirea în lumea showbizului a lui Dudu Conchita a fost una plină de schimbări.

Dacă până acum posta numeroase fotografii cu diverși bărbați cu care s-a iubit, acum Conchita o arde cu bombe sexy!

Controversatul personaj s-a afișat în mai multe ipostaze intime cu o blondină misterioasă care se pare că i-a cam luat mințile de tot! Cine să fie oare femeia care a intrat în viața Conchitei și care este, de fapt, relația dintre cei doi, căci știm cu toții că Dudu Conchita este prieten cu numeroase dive din peisajul monden.

Fără nicio reținere, Conchita de România se afișează la piscină cu blondina sexy, în cluburi de lux și o arde numai pe opulență, așa cum a făcut întotdeauna. Se răsfață împreună în restaurante alese, cu preparate care mai de care mai sofisticate și se pare că lucrurile între cei doi merg de minune.

Conchita de România a fost unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc.

De-a lungul timpului, Conchita nu a avut nicio problemă să recunoască faptul că îi plac bărbații și nici să se afișeze cu ei peste tot în lume.

Dudu, așa cum mai este cunosscut, face furori pe oriunde apare, datorită stilului lui excentric, atât în vestimentație, cât și în comportament.