Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret a României, speră ca băiatul cel mic, Tiago (3 ani), să-i calce pe urme. „Briliantul” și-a luat fiul, l-a încălțat cu ghete și l-a trimis pe terenul de fotbal pentru a lua contact cu mingea și cu iarba.

Evenimentul a avut loc la Juventus Academy București, școală de fotbal deschisă de renumitul club italian în urmă cu câțiva ani. Mutu a postat un mesaj pe contul de Instagram și a explicat că și tatăl său l-a dus la fotbal atunci când era foarte mic, la vârsta de 3 ani.

„Așa cum tatăl meu a procedat cu mine, acum 38 de ani, și eu, ieri, i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare, la 3 ani, pentru prima dată. Mâine o să vedeți primele poze de la antrenamentul lui Tiago la Academia Juventus”, a scris antrenorul pe rețeaua de socializare.

Tiago este rezultatul relației pe care Adrian Mutu o are cu Sandra, cea de-a treia soție. Fostul atacant al primei reprezentative mai are un băiat, Mario – 17 ani – din prima căsătorie, cea cu Alexandra Dinu. De asemenea, Mutu mai este tatăl a două fete în urma mariajului cu Consuelo.

Adrian Mutu a jucat la Juventus Torino, în perioada 2005 – 2006, după ce a trecut peste uriașul scandal pe care l-a provocat la Chelsea Londra, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. El a reușit să-și relanseze cariera la gruparea piemonteză de care s-a despărțit însă în 2006, după ce torinezii au fost retrogradați în Serie B, ca urmare a tevaturii create de „Calciopoli”. Apoi, piteșteanul a semnat cu Fiorentina și a continuat să joace în Serie A.

„Baza sportivă Sport4Future Arena este ceea ce ne-am dorit pentru Juventus Academy București, are toate condițiile, și este ceea ce ar merita orice copil din România care joacă fotbal”, a spus Mihaela Pellegrini, CEO la Juventus Academy București.