Ilinca Vandici a oferit detalii picante despre relațiile amoroase pe care le-a avut, dar și despre prima data când a întreținut relații intime cu un partener.

„Am părăsit ceva bărbaţi la viaţa mea. Dar nu vă gândiţi că foarte mulţi. Am părăsit la un moment dat un bărbat printr-un mesaj. Nu am fost capabilă la vremea aceea să abordez discuţia faţă în faţă. I-am spus că lucrurile nu mai merg între noi şi că eu nu mai sunt fericită. A venit şi răspunsul lui, că mi-am găsit pe altul, care era mai bun, poate că mi-am găsit, poate că nu.

Am părăsit un bărbat celebru. Chiar doi bărbaţi celebri. Care erau înainte celebri sau i-am făcut eu celebri, nu mai ştiu. De fapt, unul dintre ei s-a despărţit de mine şi mi-a spus. E vorba de Alin Cocoş şi mi-a spus aşa: Eu ţin foarte mult la tine, eşti o personaă specială, însă în momentul de faţă vreau să experimentez mai mult şi nu vreau să te înşel sau să îmi bat joc de tine. Atunci prefer să ne despărţim, să rămânem prieteni. Pe moment i-am zis de toate, dar peste ani am apreciat.

Legat de prima mea experienţă, aveam 18 ani şi jumătate. Fake, falsă a fost prima experienţă. Nu a fost cu fluturaşi în stomac…nu a fost aşa, ci un dezastru”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, sprijini pentru foștii iubiți

Tânără fiind, căutam iubirea şi preferam să mă ţii în braţe, decât să mă scoţi în oraş nu ştiu unde să-mi dai să mănânc foie gras, pentru că nu mă interesa lucrul ăsta. Am avut nişte relaţii superbe, cu nişte băieţi extraordinari, cu care m-am iubit, am trăit lucruri extraordinar de profunde. Dar contează stilul de viaţă şi modul de viaţă cu care te-ai obişnuit şi cu care ai crescut.

Eu provin dintr-o familie nu ultra-bogată, dar o familie în care nu mi-a lipsit absolut nimic, unde am avut întotdeauna parte de absolut tot ce mi-am dorit, am fost sprijinită de părinţii mei, inclusiv când m-am mutat la Bucureşti.

M-au mutat cu chirie, m-au transferat la liceu, îmi dădeau bani în fiecare lună. Şi atunci am fost obişnuită cu stilul ăsta de viaţă în care să nu-mi lipsească nimic, în care ieşeam în fiecare zi să mănânc în oraş, pentru că aveam susţinerea părinţilor mei să fac asta. Şi-atunci era normal ca, în momentul în care îmi căutam un iubit, căutam să fie de acelaşi nivel. Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală.

S-a întâmplat şi asta, să întreţin iubiţi, dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Când era vorba de iubire, de înţelegere şi de respect, nu mă deranja treaba asta. Mi se părea absolut normal ca dacă eu muncesc şi am posibilitatea să te ajut, te ajut fără probleme, că tu poate ai o pasă proastă sau o perioadă. Şi mi s-a întâmplat asta, chiar de două ori!”, a declarat Ilinca Vandici.