Evenimentul Zilei > Actualitate > Zâzanie la Palatul Regal. Meghan şi Harry parcă ar fi ciumaţi
Zâzanie la Palatul Regal. Meghan şi Harry parcă ar fi ciumaţi

Zâzanie la Palatul Regal. Meghan şi Harry parcă ar fi ciumaţi

Meghan şi Harry au fost izolaţi de restul lumii de parcă ar fi ciumaţi. Nimeni nu-i mai caută, nimeni nu le mai vorbeşte, nimeni nu le mai scrie...

 În jurul ducilor de Sussex atmosfera e de gheaţă

Nimeni nu-i caută, nimeni nu le adresează vreun cuvânt, nimeni nu le trimite nici măcar un bileţel: a doua zi după declaraţiile pentru presă considerate „împotriva Coroanei”, principele Harry şi Meghan Markle s-ar fi izolat, de fapt, de toţi. După câte se pare, deci, familia regală nu le-a iertat ieşirea din tipare şi fiindcă au vorbit public de problemele lor pe parcursul unui documentar dedicat lor. Harry a afirmat că s-a îndepărtat de fratele său William, în timp ce Meghan Markle a spus că nu-şi poate trăi viaţa aşa cum doreşte, asaltată aşa cum este de mass-media.

Dacă e adevărat că timpul vindecă rănile, în acest caz este o excepţie de la regulă: cu toate că au trecut săptămâni bune de la declaraţiile incriminate, potrivit sursei contactate de People, relaţiile dintre duci şi restul familiei sunt încă foarte încordate. Mai precis, nimeni nu se mai intresează de ei.

Nu toţi, însă, sunt de acord cu afirmaţia sursei anonime. Autorul şi expertul în afaceri regale, Phil Dampier, a spus pentru Espress că, după documentar, Kate s-a grăbit s-o contacteze pe Meghan: „A făcut ce credea ea mai bine pentru a-i ţine pe toţi uniţi şi ca s-o ajute”, a adăugat el.

Crăciunul îl vor petrece departe de Casa Regală

Potrivit lui Dampier, ar fi de dorit ca perechea să petreacă Crăciunul împreună cu Regina şi nu în SUA, cum spun bârfele. Acest lucru ar fi suficient pentru a reface relaţiile: „În cazul că nu vor participa, problema se va agrava şi mai mult. Nu cred că doresc cine ştie ce să petreacă mai mult timp cu mama lui Meghan”. Dacă e să ne luăm după People şi să credem sursele audiate de magazin, cei doi fraţi ar fi răcit relaţiile atunci când Harry s-a hotărtât să se căsătorească cu Meghan: fratele cel mare l-ar fi sfătuit pe cel mic „s-o ia mai uşor”, rănindu-l sufleteşte, după cum notează Huffingtonpost.