Evenimentul Zilei > Social > WhatsApp în pericol? Cine vine puternic din urmă
WhatsApp în pericol? Cine vine puternic din urmă

WhatsApp în pericol? Cine vine puternic din urmă

Utilizatorii WhatsApp ar putea fi tentati sa schimbe messengerul detinut de Facebook pentru unul de la cei mai mari rivali ai săi.

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de chat din lume, cu peste 1,6 miliarde de persoane care folosesc serviciul. Există însă o serie de rivali care se ţin de WhatsApp, Facebook Messenger, cum ar fi WeChat și Viber.

Viber tocmai a primit o caracteristică majoră pe care WhatsApp a încercat-o, dar atât

Anul trecut, WhatsApp a încercat testarea unei funcții de autodistrugere, care șterge un mesaj complet după ce a trecut un interval de timp stabilit. Această funcție a ajuns prima versiune beta și există semne că ar putea fi şi pe WhatsApp anul acesta. Însă, înainte de o lansare , Viber le-a luat-o înainte celor de la Facebook.

Funcția de autodistrugere Viber poate fi utilizată acum în toate conversațiile

Noua caracteristică Viber permite utilizatorilor să stabilească un cronometru cuprins între câteva secunde și câteva zile până când mesajul este șters definitiv. În afară de mesaje, puteți seta și fotografii, videoclipuri sau alte fișiere pentru a fi șterse după o anumită perioadă de timp.

Acest lucru este ideal pentru detalii confidențiale pe care nu doriți să le păstrați în istoricul chatului

Reuşita aplicaţiei Viber a fost dezvăluită într-o postare de către Techradar, iar pentru a o folosi, trebuie doar să atingeți pictograma ceasului din partea de jos a chatului. De acolo puteți seta după cât timp să se șteargă mesajul de pe Viber. Iar utilizatorii au toate motivele să aleagă această aplicaţie stiindu-se puşi la adăpost de ochii indiscreţi care ar putea vedea un mesaj strict personal.