Utilizatorii WhatsApp, revoltați după noile schimbări aduse aplicației

Utilizatorii WhatsApp, revoltați după noile schimbări aduse aplicației WhatsApp a adus noi modificări aplicației. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Utilizatorii WhatsApp s-au revoltat după noile schimbări aduse aplicației. Mai mulți utilizatori au cerut dezvoltatorilor să elimine noile modificări din update-ul recent.

Schimbările aduse aplicației WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de mesagerie folosită de aproximativ două miliarde de oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, ultimele actualizări au stârnit furia utilizatorilor.

Cei care trimit mesaje au fost „zăpăciți" de actualizarea pe care aplicația deținută de Meta a făcut-o în ultimele zile. Unii chiar au cerut dezvoltatorilor aplicației să revină asupra modificărilor cât mai curând posibil, deoarece nu suportă felul în care arată acum.

Dar, se pare că WhatsApp a dat înapoi după ce a introdus schimbarea. The Mirror spune că aplicația ar trebui să revină la normal în scurt timp.

Ne puteți urmări și pe Google News

WhatsApp

Ce anume a provocat agitația?

Se pare că nu a fost o problemă legată de confidențialitate sau de criptarea mesajelor.

Utilizatorii s-au plâns de scrierea cu majuscule a statusurilor "online", "typing", "recording audio" și "last seen".

Mai mulți utilizatori WhatsApp au observat că aceste mesaje din aplicație au acum o majusculă la început. Nu toată lumea însă a primit noua actualizare, astfel încât părerile au fost împărțite.

WhatsApp

Utilizatorii spun că WhatsApp „și-a pierdut din estetică”

Alți utilizatori de WhatsApp și-au exprimat propriile supărări în legătură cu această actualizare. Ei nu sunt mulțumiți de actualizare și spun că „și-a pierdut estetica" din cauza schimbării.

Printre alte comentarii se numără:

„Am crezut că nimeni altcineva nu a observat-o", "Am crezut că am înnebunit", "Credeți că echipa de actualizări nu a avut nimic de făcut săptămâna aceasta și a trebuit să schimbe ceva pentru a părea că lucrează?"

Cu toate acestea, unii utilizatori de WhatsApp au fost complet indiferenți la aceste modificări, unul dintre ei scriind:

"Nici măcar nu mi-am dat seama", iar altul a recunoscut: "Nu am avut această actualizare. Sper că nu va veni niciodată".