Evenimentul Zilei > Monden > What’s Up, în pericol să piardă o avere. Ce lovitură a primit artistul
What’s Up, în pericol să piardă o avere. Ce lovitură a primit  artistul

What’s Up, în pericol să piardă o avere. Ce lovitură a primit artistul

Cunoscutul artist What’s Up ar putea pierde 30.000 de euro dacă nu va participa la concertele programate în următoarea perioadă.

Celebrul artist What’s Up are probleme financiare mari după ce magistrații au decis să îl pună sub control judiciar. Artistul și-a anulat mai multe concerte și riscă să piardă o sumă colosală, deoarece nu mai are voie să plece din Capitală.

What’s Up a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, acum o săptămâna de zile, după ce și-a agresat iubita, după care a făcut scandal la secția de poliție.

Artistul s-a ales și cu un dosar pentru ultraj, după ce ar fi mușcat de picior un polițist, potrivit cancan.ro.

După scandalul în care a fost implicat, What’s Up are serioase dificultăți financiare. Potrivit unor surse, cele mai multe din concertele pe care artistul le avea programate în perioada sărbătorilor de iarnă sunt în pericol să fie anulate din cauza controlului judiciar, deoarece What’s Up nu are voie să plece din Bucureșți.

What’s Up ar urma să piardă circa 30.000 de euro dacă nu va onora concertele programate în țară în următoarea perioadă.

What’s Up riscă să ajungă după gratii

„Marius Ivancea a fost audiat destul de repede la Parchet, la fel și cei implicați în caz, inclusiv iubita lui și martorii. Cum a sărit la trei polițiștii, i-a amenințat brutal, fizic și verbal, el are la dosar trei fapte de ultraj, ceea ce înseamnă că, la finalizarea anchetei, pedeapsa lui va fi mai mare cu o treime decât cea prevăzută de lege. Conform Codului Penal, insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la un an.

Deocamdată, What’s Up este cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile”, a declarat Andreea Ceaușu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, instituție unde este anchetat artistul.

Simina, fosta soție a lui What’s Up, a declarat că :

„Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”.