Evenimentul Zilei > Social > Weekend blestemat pe șoselele Italiei. Sunt femei românce implicate
Weekend blestemat pe șoselele Italiei. Sunt femei românce implicate

Weekend blestemat pe șoselele Italiei. Sunt femei românce implicate

Două femei din România au decedat într-un accident rutier petrecut în localitatea San Gregorio di Veronella, de lângă Verona.

Cele două, mamă şi fiică, erau de mulţi ani rezidente în San Martino Buon Albergo. Mașina lor s-a ciocnit frontal cu un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, informează RTV.

În urma impactului puternic, atât mama (52 de ani), cât şi fiica ei (28 de ani) și-au pierdut viața. Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, un tânăr originar din localitatea Albaredo d’Adige, a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la spitalul din Verona.

În acest caz, carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Este al doilea accident grav petrecut în Italia cu români implicat. Pe centura de sud a orașului Bergamo, în dreptul localității Zanica, o româncă a murit pe loc după ce maşina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Femeia în vârstă de 42 de ani locuia în orășelul Verdello. La momentul producerii accidentului ea conducea o mașină BMW şi circula în direcția Seriate când s-a ciocnit frontal de un Fiat Punto, care mergea în sens opus, spre Stezzano. În urma impactului violent, românca a murit pe loc, iar celălalt șofer a suferit răni grave, fiind internat la spitalul Papa Giovanni, din Bergamo.