Evenimentul Zilei > Monden > Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa
Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa

Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa

Vulpiţa a lovit din nou în showbiz-ul românesc! Cea al cărei nume real este Veronica Stegaru a dorit să iasă din nou în evidenţă şi i-a reuşit.

Ce-i drept, nu chiar cum şi-ar fi imaginat, dar ce mai contează? Vorbeşte lumea despre ea? Vorbeşte… Face rating pentru televiziunile Trustului Intact? Face…

Deja au apărut şi mai multe tabere în ceea ce o priveşte pe celebra de acum Vulpiţa: pe de o parte sunt cei care o apreciază pentru evoluția ei, cei care o critică și cei care se amuză în urma prezențelor la tv sau pe platformele online, cum ar fi YouTube sau Instagram.

Venită din Blăgești, Vulpiţa a fost lansată la emisiunea „Acces Direct” şi a devenit rapid una dintre cele mai virale „vedete” de la noi. Acum, soția lui Viorel încearcă zilnic să le ofere oamenilor conţinut, dar nu mereu îi iese.

Recent, Vulpița a fost invitată și la Star Matinal, unde a cântat noua ei melodie. Pe Instagram, fix în ziua în care a fost prezentă în platoul de la Antena Stars, Vulpița a încercat să pozeze sexy.

În urma acestui demers mai puţin inspirat, urmăritorii ei s-au amuzat copios.

Vulpiţa apare pe canapea, picior peste picior, ca o adevărată divă, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost, de fapt, poziția picioarelor…

Comentariilor internauților la postarea ei? „Doamne, cum ții picioarele alea…/ Zici că ți-ai rupt piciorul / De ce pare că ai picioarele împletite? / Picioare din nisip chinetic”, au comentat cei care o urmăresc pe Instagram.

În ciuda reacţiilor negative, Vulpiţa strânsese deja 14.000 de aprecieri! Merge treaba şi pe Insta, se pare…

Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Ce i-a făcut Vulpiţa unui greu din showbiz ţine de SF! Omul vorbeşte singur acum…