Evenimentul Zilei > Monden > Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?
Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Unele dintre prezențele constante din cadru emisiunii „Acces Direct”, Vulpița și Viorel, au ajuns din nou în prim-plan.

Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu succesul lor nebun din showbiz-ul românesc, amintim pe scurt că povestea lor a început datorită faptului că Veronica Stegaru și-a înșelat soțul de mai multe ori.

În prezent, cei doi au trecut peste acele momente şi fac o echipă redutabilă, care asigură ratingul. Fiind o „marfă rară” în peisajul televiziunilor autohtone, Viorel şi Vulpiţa sunt trataţi ca nişte adevărate vedete.

„Atunci când nu apar la televizor, cei de la Antena 1 au grijă ca Vulpiței și lui Viorel să nu le lipsească nimic. Cuplul este cazat într-un apartament din București, unde au parte de tot confortul. De când a ajuns în atenția telespectatorilor viața Vulpiței s-a schimbat radical. Dacă până acum se ocupa cu treburile gospodărești și escapadele în afara căsătoriei, acum aceasta a dat lovitura.

S-a făcut vloggeriţă și activează pe rețelele sociale, ca Tik Tok și Instagram, unde are o mulțime de urmăritori. Pe lângă asta, datorită popularități de la Tv, dar și din mediul online, Vulpița a căpătat notorietate și ca orice persoană publică, cu zeci de mii de urmăritori, a decis să își facă și o serie de haine personalizate

Însă Vulpița nu s-a oprit aici, pentru ca succesul să fie garantat s-a lansat și în muzică. Se pare că tânăra a scos o piesă în colaborare cu Axinte. Cântecul se numește „Melodia Vulpiței” și a adunat numeroase vizualizări”, arată cei de la cancan.ro.