Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița, pusă la colț de Mirela Vaida. Gest scandalos al noii vedete absolute din România
Vulpița, pusă la colț de Mirela Vaida. Gest scandalos al noii vedete absolute din România

Vulpița, pusă la colț de Mirela Vaida. Gest scandalos al noii vedete absolute din România

Vulpița și Viorel și-au început un nou capitol din viața lor de cuplu. Mediatizați peste măsuri, deveniți peste noapte sursa scindării românilor, cele două vedete ale emisiunii Acces Direct au parte de un nou episod tensionat.

Însă Vulpița reprezintă, în continuare, o enigmă. După ce și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni vedetă, personajul principal al emisiunii Acces Direct și-a văzut alt vis îndeplinit: are apartament în București.

Mai mult, a primit cadou haine, ședințe foto, vizite la salon. Apartamentul a venit din partea unui om cu suflet mare, care și-a dorit să îi ajute puțin pe aceștia să se pună pe picioare și să aibă unde să stea.

Pentru că și-au dorit să rămână în București, să muncească și să-și aducă și fetița, un om bun le-a făcut cadou un apartament cu 2 camere. Numai că, surpriză! Deși au primit casa gratis doar pentru câteva luni, până când se pot pune pe picioare pentru a primi o chirie, Veronica și Viorel au luat, în primă instanță, o decizie radicală.

Mirela Vaida s-a dat la Vulpiță

Cu toate că acum au toate condițiile necesare pentru a o aduce în Capitală pe fiica lor, ca aceasta să trăiască alături de ei, Vulpița a spsu clar și răspicat că este mai bine pentur micuță să mai rămână cu bunica din partea tatălui, adică mama lui Viorel.

Acest lucru a enervat-o la culme pe Mirela Vaida, care i-a reproșat Vulpiței că acum are toate condițiile pentru a o aduce pe fiica ei în Capitală și pentru a-i fi alături zi și noapte, cum este normal să facă o mamă, a observat cancan.

Pusă la zid de Mirela Vaida, dar și de toți telespectatorii, Vulpița a decis că este mai bine să facă întocmai și să o aducă pe fiica ei în Capitală, acolo unde toți 3 vor putea să ia viața de la zero.