Însă Vulpița reprezintă, în continuare, o enigmă. După ce și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni vedetă, personajul principal al emisiunii Acces Direct și-a văzut alt vis îndeplinit: are apartament în București.

Mai mult, a primit cadou haine, ședințe foto, vizite la salon. Apartamentul a venit din partea unui om cu suflet mare, care și-a dorit să îi ajute puțin pe aceștia să se pună pe picioare și să aibă unde să stea.

Pentru că și-au dorit să rămână în București, să muncească și să-și aducă și fetița, un om bun le-a făcut cadou un apartament cu 2 camere. Numai că, surpriză! Deși au primit casa gratis doar pentru câteva luni, până când se pot pune pe picioare pentru a primi o chirie, Veronica și Viorel au luat, în primă instanță, o decizie radicală.

Mirela Vaida s-a dat la Vulpiță

Cu toate că acum au toate condițiile necesare pentru a o aduce în Capitală pe fiica lor, ca aceasta să trăiască alături de ei, Vulpița a spsu clar și răspicat că este mai bine pentur micuță să mai rămână cu bunica din partea tatălui, adică mama lui Viorel.

Acest lucru a enervat-o la culme pe Mirela Vaida, care i-a reproșat Vulpiței că acum are toate condițiile pentru a o aduce pe fiica ei în Capitală și pentru a-i fi alături zi și noapte, cum este normal să facă o mamă, a observat cancan.

Pusă la zid de Mirela Vaida, dar și de toți telespectatorii, Vulpița a decis că este mai bine să facă întocmai și să o aducă pe fiica ei în Capitală, acolo unde toți 3 vor putea să ia viața de la zero.