Evenimentul Zilei > Monden > Vulpiţa, în biroul greilor din Pro Tv! Taifun la Antena 1! Culisele unui război feroce
Vulpiţa, în biroul greilor din Pro Tv! Taifun la Antena 1! Culisele unui război feroce

Vulpiţa, în biroul greilor din Pro Tv! Taifun la Antena 1! Culisele unui război feroce

Celebra de acum Vulpiţa, alias Veronica Stegaru, a atins un nou nivel al popularităţii. Fiind o garanţie a ratingului, vedeta lansată în emisiunea „Acces direct” (Antena 1) a atras atenţia şi celor de la Pro Tv.

Audiențele înregistrate de emisiunea „Acces Direct2 au fost atât de ridicate încât greii din Pro Tv nu au mai suportat succesul rivalilor şi au demarat o amplă operaţiune de deturnare a Vulpiţei şi a soţului Viorel.

Şi asta în ciuda tuturor criticilor și a reclamațiilor care au venit în valuri de la Consiliul Național al Audiovizualului, dar şi de la telespectatorii sau urmăritorii celor doi. Se pare că încă o dată se probează faptul că şi publicitatea negativă poate aduce anumite beneficii…

Ce s-a întâmplat în cele din urmă cu demersul celor de la Pro Tv, despre care se ştie că au capacitatea financiară de a convinge orice vedetă? Un nume important în grila de programe a postului se pare că şi-ar fi folosit dreptul de veto…

„Și, colac peste pupăză, dacă tot e vorba despre rating cu orice preț, reprezentanții Pro TV au dorit să dea o lovitură de proporții. Vă vine să credeți sau nu, diriguitorii Pro TV au tras cu ochiul la ”Acces Direct” și au observat că Veronica și Viorel din Vaslui atrag mulți telespectatori în fața micilor ecrane.

Unii spun că se uită din curiozitate, alții că vor să vadă la ce nivel al penibilului se poate ajunge, unii au devenit chiar fanii celor doi. Vulpița s-a lansat și în muzică, alături de celebrul Axinte, iar Pro Tv-ul a privit și înghițit în sec.

Dar, la un moment dat, s-a vehiculat ideea conform căreia Vulpița din Vaslui ar putea fi ”furată” de la Antena 1. Astfel de ”ambuscade” media s-au mai văzut, de-a lungul timpului, vedetele trecând dintr-o barcă în alta și fiind generos recompensate.

Însă, de data aceasta, scenariul nu a fost dus la finalizare, iar cel care s-ar fi opus din toate puterile a fost chiar Cătălin Măruță. Așa că totul a rămas doar la nivel de idee, iar Vulpița din Vaslui rămâne ”pe sticlă” la Antena 1”, arată cancan.ro.

Reacțiile nu au lipsit după ce Vulpița din Vaslui s-a apucat de cântat alături de Axinte, iar cei care au urmărit videoclipul și-au exprimat, online, punctul de vedere. În cele mai multe dintre cazuri, unul critic.

Pe aceeaşi temă puteţi citi şi:

Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa

Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Ce i-a făcut Vulpiţa unui greu din showbiz ţine de SF! Omul vorbeşte singur acum…