Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița, amenințată cu moartea?! „Nu mai vreau sa stau aici”
Vulpița, amenințată cu moartea?! „Nu mai vreau sa stau aici”

Vulpița, amenințată cu moartea?! „Nu mai vreau sa stau aici”

Celebra Vulpița dezvăluie că a primit mesaje de amenințare în căsuța poștală și că îi este frică să mai stea acasă.
Vulpița și Viorel trec prin clipe cumplite. Ar trebui să anunțe de urgență poliția. Ceea ce li se întâmplă nu numai că le-a distrus liniștea familială, dar i-a și umplut de stres.

În timp ce făceau curățenie în curte, Vulpița și Viorel au găsit în cutia poștală bilete cu mesaje amenințătoare. Viețile și siguranța lor și a băiețelului încă nenăscut sunt în pericol.

Vulpița a descoperit miercuri dimineață în cutia poștală două bilete cu mesaje de amenințare. S-a speriat teribil. Viorel a citit și el biletele în care erau amenințați că li se va da foc la casă dacă nu pleacă de urgență din Buzău.

Vulpița a primit gratis o casă în Buzău

Amintim că soții Stegaru au ajuns să locuiască într-un sat din Buzău, după ce un fan al emisiunii Acces Direct a decis să le dea o mână de ajutor și să le ofere, gratuit, locuința. Inițial ei s-au lăudat că au fost primiți cu zâmbete și gogoși din partea vecinilor. Se pare însă că bunele relații nu au durat prea mult.

Motivul amenințărilor ar fi fost că ei fac satul de râs. Încercând să își dea seama al cui e scrisul, Viorel s-a uitat către Veronica. Ea a negat că ar fi în stare să facă o asemenea glumă proastă și a spus că nu e scrisul ei. Apoi, soții Stegaru au bănuit că responsabile pentru aceste mesaje îngrijorătoare ar fi probabil niște vecine tinerele care nu prea îi au la suflet.

Veronica își amintește că ultima oară când s-a speriat din cauza vecinilor a fost în prima lor seară petrecută în noua casă. Atunci, oamenii din sat s-au strâns la poarta lor și făceau gălăgie. Nu au putut fi potoliți decât cu ajutorul poliției.

Veronica Stegaru este de-a dreptul revoltată. Ea spune că vecinele sale mai bine și-ar vedea de treaba lor, atâta timp cât ea și soțul ei nu s-au dus să cerșească de la nimeni. Întrebată fiind de echipa Acces Direct cum se simte după citirea acestor bilete, Veronica a spus că îi e teamă să mai stea acolo. „Nici nu vreau să mai stau aici, nu-mi trebuie”, a spus Vulpița, conform Retetesivedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.