Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița a rupt internetul. Băiețel sau fetiță? Internauți au făcut-o praf. „Dacă și…”
Vulpița a rupt internetul. Băiețel sau fetiță? Internauți au făcut-o praf. „Dacă și…”

Vulpița a rupt internetul. Băiețel sau fetiță? Internauți au făcut-o praf. „Dacă și…”

Momente extraordinar de fericite pentru Veronica și Viorel Stegaru, fostele vedete de la Antena 1. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni Vulpița a dat sfoară în țară că este gravidă, aceasta a ținut să împărtășească cu urmăritorii ei unul dintre cele mai emoționante momente.

Momente pline de fericire pentru Veronica și Viorel Stegaru. Aceștia sunt pe cale să devină părinți pentru a doua oară și se pare că sunt în culmea fericirii.

Vulpița, așa cum o cunoaște o țară întreagă, este extrem de activă pe rețele sociale și dorește să împărtășească cu urmăritorii ei toate momente importante. Așadar, în urmă cu două zile, înainte de a pleca la ecografie, aceasta le-a lansat internauților o provocare: să ghicească dacă va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel. Până și Viorel a intrat în jocul Vulpiței și a comentat la fotografie, spunând că speră să aibă o fetiță.

CITEȘTE ȘI Iar au apărut! Vulpița este însărcinată, dar Viorel nu are liniște. Cine este tatăl copilului?

Vulpița și Viorel vor avea un băiețel

După ce Vulpița a ajuns la cabinetul medical, unde și-a făcut ecografia, aceasta a împărtășit imediat vestea cea bună cu fanii. După ce consultul s-a terminat, Vulpița a postat o fotografie pe Instagram, în dreptul căreia a scris: ”Vom avea un băiețel”.

În timp ce unii dintre urmăritorii ei au felicitat-o, ceilalți au lansat atacuri extrem de dure la adresa ei, făcând referire la faptul că mai au un copil pe care l-au lăsat de izbeliște pentru a participa la emisiunea de la Antena 3 ,scrie Cancan.

„Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.